Olaf

Profiel20160107Over Olaf

 

Ooit had mijn moeder (of mijn vader) het boekje links. Hierin stonden ook betekenissen van namen…DisneysHandboekVoorJongens

Olaf:

zoon van zijn voorvaderen

 

Zou het kloppen? Geen idee. Je zou afgerekend moeten worden op wat je zelf in je leven doet en niet op wat je verre familie ooit gedaan heeft.

 

 

Hobbies

Ik mag graag hardlopen. In de Mastenbroekenpolder en Stadshagen kun je mooie stukken lopen en kun je meteen ook van de natuur genieten. Daarnaast vind ik het leuk om af en toe met hardloopevenementen mee te doen. Afgelopen jaren heb ik meegedaan met de 4 Engelse Mijl van Groningen, de Stadshagenrun in Zwolle, de 4em en Halve Maraton van Zwolle en enkele andere lopen.

Binnen de wijk waar ik woon, organiseer ik de jaarlijkse wijkschoonmaakdag in Breecamp (Stadshagen, Zwolle). In de afgelopen twee jaar is er jaarlijks 2.500 kg aan verschillende soorten afval opgehaald.

Daarnaast doe ik voor de Bewonerscommissie hand- en spandiensten.

Werk

Sinds 2005 werk ik voor Call2. Een dochter van KPN, die mensen detacheert bij verschillende andere bedrijven. Ik werk op moment van schrijven bij Dienst Uitvoering Onderwijs in Groningen en houd mij bezig met alles rondom de werkplek van de gebruikers. Vooral het contact met gebruikers vind ik leuk. Never a dull moment there 🙂